Looking for the English version? Please click here

Wesley Vreeswijk is specialist op het gebied van zeewater aquaria. Hij is bezig met het samenstellen van een nieuw Aquaja Diamond maatwerk aquarium en neemt je in diverse blogs mee in zijn ‘Aquaja Diamond Journal’.

Het bezoek aan Aquaja

De aannemer is klaar met de wand waar het aquarium komt te staan. Wat een gaaf gezicht en lengte als je zo voor de muur staat waar het aquarium gaat komen. In dit blog worden alle details besproken van het nieuwe aquarium van Aquaja.

Door het gat in de muur (wat 250 cm is) gaan we de bak uitvoeren op 265cm. Op deze manier kunnen we de stromingspompen verstoppen zodat deze niet meer zichtbaar zijn. De ruimte waar het aquarium geplaatst is heeft een lengte van 288cm, zo hebben we aan beide kanten nog ruimte over om de zijwanden schoon te houden.

De details van het aquarium:

 

De details van de frame / onderkast:

De materialen:

 

Aangezien Aquaja ook hele winkelinrichting projecten doet gaan we proberen de keuken die in dezelfde ruimte komt als het aquarium ook te laten verzorgen door Aquaja. Zo is alles strak en in dezelfde stijl als het aquarium.

Rondleiding in het bedrijf van Aquaja

Met binnenkomen kom je direct de snijtafel tegen, hierbij gaat alles automatisch, alles wordt precies op maat gemaakt. Mooier en strakker bestaat niet!

De afwerking van het glas wordt ook door machines gedaan. Rondom deze werkplek staan er veel aquariums die bijna klaar zijn, onder andere de vele nieuwe aquariums vanuit de nieuwe standaard lijn van Aquaja. Alle aquariums zien er super strak en netjes uit.

 

Het team van Aquaja bestaat uit 20 mensen en beschikt over veel ervaring. Het merendeel van het personeel is al geruime tijd in dienst. Het vakwerk straalt er ook zeker vanaf. Elke kitnaad, afwerking ervan is top! Nu ik zo door de fabriek loop weet ik een ding zeker, dat aquarium van ons wordt geweldig!

De volgende blog gaan we het hebben over de accessoires. Niet zomaar accessoires maar custom-made bij RHG-design.

Vorige delen gemist? Lees ze hier terug:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.