In samenwerking met Dreamreef en onze dealer Ocean & Lake presenteren wij u met trots de eerste editie van ‘The Journey – Zoa & Acro Groeicompetitie 2017’. In deze competitie strijden de beste zeewater aquarianen van het land om de eer en om een cadeaubon van € 100,- vrij te besteden bij Ocean & Lake. Aquaja Diamond heeft voor deze competitie een schitterend aquarium gemaakt welke gebruikt wordt voor het stekken van het koraal. Dit aquarium staat bij Wesley Vreeswijk en is op maat gemaakt zodat deze in de trappenkast past. Het meubel is volledig in verstek gemaakt en voorzien van klapdeurtjes. Het L-vorm aquarium is vervaardigd uit zowel extra helder glas als normaal float glas.

 


De volgende tekst is overgenomen van Dreamreef:

In de startblokken! Word jij de nieuwe Acropora koning 2017? Laat zien wat je kunt!

Ben jij enthousiast, durf je informatie te delen, heb je talent en wil je winnen? Doe dan mee met de Zoa & Acro Groei Competitie 2017.

Wat kun je winnen? Naast eeuwige roem, diep respect en veel aanzien op het forum Dreamreef! Een waardebon naar keuze van maar liefst €100,- vrij te besteden bij Ocean & Lake in Putten. Daarnaast, als dit niet genoeg is, de felbegeerde Zoa of Acro Groei Competitie 2017 Trofee. Want eervolle prestaties dienen beloond te worden!

Niet iedereen kan winnen, maar voor alle deelnemers hebben we een troostprijs van maar liefst 10% korting op het totale bedrag dat je besteedt in de webwinkel van Ocean & Lake.

Doel van de Zoa- en Acro Groei Competitie 2017: De deelnemer die het meeste groei heeft weten te genereren met het aangekochte koraaltje in negen maanden heeft gewonnen! Iedereen mag meedoen, ben je beginner dan kun je meedoen met de Zoanthus Competitie, voel je je meer gevorderd probeer dan de Acropora Competitie. De expert speelt natuurlijk mee met beide competities!

Huisvesting: Voordat je kunt starten dien je natuurlijk wel even een mooie plek te vinden in Nederland waar het moederdiertje voorlopig kan rusten. Gelukkig meldde Aquaja Diamond Aquariums zich aan om versneld een prachtige stekkenbak te bouwen. In Gouda bij Wesley werd al snel plaats gemaakt in de gangkast. Een paar extra pijpen door de muur zodat hij kan worden aangesloten op de hoofdbak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.