Afgelopen vrijdag heeft Aquaja haar jaarlijkse personeelsuitje gehad. De ideale gelegenheid om een mooi jaar af te sluiten en om het nieuwe jaar vol energie in te gaan.

Dit jaar is er voor gekozen om de Alfa brouwerij in Schinnen te bezoeken. De meeste personeelsleden houden wel van een lekker biertje dus een rondleiding bij wellicht het lekkerste biermerk van Limburg leek ons zeer toepasselijk. Tijdens de rondleiding was er ook de gelegenheid om bier te proeven, verrassend genoeg werd hier zeer veel gebruik van gemaakt.

Na de rondleiding hebben we de avond gezellig afgesloten met eten en drinken bij Café de Tramhalte te Roosteren.

Danny Janssen: “Afgelopen jaar was een zeer mooi en succesvol jaar voor Aquaja. We hebben diverse innovaties doorgevoerd, we hebben kunnen investeren in ons machinepark en we hebben enkele zeer mooie projecten mogen realiseren welke naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers zijn afgerond. Tevens hebben we onze horizon verbreed naar het Midden-Oosten door ook in deze regionen enkele mooie hoogwaardige projecten af te ronden. Dit alles heeft geresulteerd in een mooie omzetgroei. Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder de kennis, kunde en inzet van ons personeel. Het doet mij daarom deugd dat we er een hele leuke dag van gemaakt hebben en dat iedereen aanwezig was.”

Bekijk hier de foto’s voor een leuke sfeerimpressie:

     

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.