Aquaja is trots om een samenwerking aan te kondigen met zeewater specialist Wesley Vreeswijk. Aquaja en Wesley zijn begin 2015 met elkaar in contact gekomen nadat Wesley voor een maatwerk Aquaja Diamond aquarium heeft gekozen, welke via onze dealer Franc’s Dierenshop is geleverd.

In de periode na oplevering van het aquarium is Aquaja onder de indruk geraakt van de onuitputtelijke kennisstroom op het gebied van zeewater en techniek van Wesley. Het aquarium van Wesley is binnen 1,5 jaar uitgegroeid tot een van de mooiste en bekendste allround zeewater aquaria. Dat dit niet alleen in Nederland en België tot bekendheid heeft geleidt, blijkt wel uit een bezoek van het Amerikaanse Reefbuilders (https://reefbuilders.com/2016/07/15/wesley-vreeswijk/).

De samenwerking tussen Aquaja en Wesley Vreeswijk zal zich gaan uiten in onder andere het uitwisselen van kennis en contacten, maar ook in verdere productontwikkeling van de maatwerk aquaria van Aquaja. Daarnaast zal Wesley zijn kennis toe gaan passen door het inrichten van showaquaria en aquaria tijdens beursdeelnames. Daarnaast zal er binnenkort op de Aquaja Diamond website een blog verschijnen, waarvoor Wesley diverse artikelen zal gaan schrijven.

Een eerste stap in deze samenwerking is de door Wesley Vreeswijk opgestelde ‘Zeewater Startergids’ welke op onze website te vinden is: http://aquajadiamond.nl/nieuws/zeewater-startergids/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.