U bestelt uw eigen maatwerk Aquaja Diamond bij één van onze geselecteerde dealers. Onze dealers worden nauwkeurig geselecteerd en hebben alle benodigde vakkennis om u optimaal te helpen in het samenstellen van uw maatwerk aquarium.

Aquarium op maat

De eerste stap op weg naar uw perfecte Diamond vormt het aquarium zelf. Aquaja Diamond aquaria zijn te verkrijgen in 2 hoofdtypen: een volglas aquarium of een aquarium met lichtkap. Beide typen zijn volledig op maat te maken qua afmetingen en model. Naast een rechthoek aquarium of een hoek aquarium kunt u ook kiezen voor een U-aquarium, een L-aquarium of welke vorm u dan ook wenst.

Filter

Een goed filtersysteem is van groot belang bij het onderhoud van uw droom aquarium. U kunt uw aquarium op maat op diverse wijze filteren. Naast een extern filter of een binnen filter kunt u uw aquarium voorzien van een sump of een bioloog in het aquariummeubel. Ook kunt u een achterliggend biologisch filter in uw aquarium laten bouwen. U kunt uw sump/bioloog voorzien van gafzakken, een dekselplaat, maar u kunt ook de voorzijde afwerken met c-bond en de achterzijde met zwarte of blauwe plakfolie.

Meubel

Een eigen droomaquarium betekent ook een eigen droommeubel. Uw aquarium meubel wordt geproduceerd van hoogwaardige materialen. U kunt uit diverse modellen kiezen, welke u volledig naar wens kunt laten maken. De meubels worden gemaakt van geanodiseerd aluminium en zijn daardoor ook zeer geschikt voor zeewater.


Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier ons portfolio met maatwerk zeewater aquaria & hier ons portfolio met maatwerk zoetwater aquaria.

Vraag hier uw dichtstbijzijnde dealer aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zelf een Diamond Aquarium?

U bestelt uw eigen maatwerk aquarium bij één van onze dealers Bestellen