Diamond Aquariums kenmerken zich door onze specialisatie in maatwerk. Wij streven naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit maatwerk aquaria, welke met grote zorg worden geproduceerd door zeer ervaren vaklieden. Ons personeel vormt de basis van ons product. Zij verzorgen de productie van uw aquarium van A tot Z en maken hierbij gebruik van hoogwaardige materialen.

Naast onze jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk aquariums is Aquaja gespecialiseerd in maatwerk winkelinrichting voor de huisvesting van levende have. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige dierenverblijven bent u bij Aquaja ook op het juiste adres voor speciale en unieke projecten. In nauwe samenwerking met onze dealers is bij ons alles mogelijk en is geen afmeting te gek.

In nauwe samenwerking met de beste aquariumspeciaalzaken, uw dealer, werken onze specialisten aan één doel: uw droom aquarium. Elk aquarium is uniek en op uw wensen en behoeften afgestemd. U bepaalt de uitstraling en de techniek van uw aquarium, van filtratie en licht tot kleursamenstelling en gebruikte materialen. Het ontwerp van uw aquarium kunt u zelf aanleveren of u kunt in ons portfolio inspiratie opdoen.

Naast aquaria voor de particuliere markt hebben wij ook ervaring met speciale projecten voor kantoren, horeca en zorginstellingen. Een Diamond Aquarium is de perfecte aanvulling op uw situatie.

Productie

8x6_productie02 8x6_productie03 8x6_productie04 8x6_productie05 8x6_productie06 8x6_productie01

Zelf een Diamond Aquarium?

U bestelt uw eigen maatwerk aquarium bij één van onze dealers Bestellen